ECHA conferentie 2022

Van 31 augustus t/m 3 september 2022 wordt de 18de ECHA-Conferentie in het World Forum te Den Haag georganiseerd. Op de website vinden jullie meer informatie: https://echa2022.org/ 

Op de ECHA 2022 Conferentie komen deskundigen, professionals en geïnteresseerden uit heel Europa en daarbuiten samen om kennis te delen, inspiratie op te doen en ervaringen uit te wisselen. Het congres biedt een gevarieerd programma van hoog niveau met topsprekers en een breed aanbod van parallelsessies.

Hoogbegaafdheid en talentontwikkeling leeft volop in Nederland. De inspanningen van de eerdere, internationaal bekende Nederlandse pioniers die zich sinds eind jaren ’80 inzetten voor de behoeften van hoogbegaafde kinderen, hebben inmiddels geleid tot een grote gemeenschap van individuen en organisaties die op dit inspirerende gebied werkzaam zijn. Het besef van het belang van het stimuleren van talentontwikkeling, het koesteren van creativiteit en het creëren van kansen voor optimale ontwikkelingsgroei blijft groeien door de inspanningen van velen die werkzaam zijn op het gebied van hoogbegaafdheid op lokaal, regionaal en (inter)nationaal niveau.

Nederlands programma
Begin 2022 wordt het speciale Nederlandse programma bekend gemaakt en zal de inschrijving hiervoor worden opengesteld.

Meer informatie
Meer weten over de call voor abstracts? Klik hier

Wilt u zich aanmelden voor ECHA2022? Klik hier

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor de ECHA 2022 nieuwsbrief!