Proeven aan het CBO-Vooruitwerklab – Week van de Hoogbegaafdheid

Op 7 maart organiseert CBO Talent Development een open huis voor jong en oud. Dit is het moment om al je vragen te stellen over wat het CBO te bieden heeft. Ook is er de gelegenheid om interessante boeken en materialen in te kijken en te proeven aan het Vooruitwerklab. Meer informatie over het gehele open huis is hier te vinden.

Proeven aan het Vooruitwerklab
Met het Vooruitwerklab biedt CBO Talent Development wetenschappelijk onderbouwde verrijkingsklassen aan voor het basisonderwijs. In dit traject worden leerlingen middels ongewone en complexe opdrachten uitgedaagd om te ‘leren leren’, waarbij de theorie van Sternberg over succesvolle intelligentie (ACP denken) de basis vormt. 
Benieuwd of het CBO-Vooruitwerklab ook iets voor uw kind(eren) (of school) kan zijn? Dan nodigen we je graag uit voor de gratis interactieve proefles op dinsdag 7 maart van 16.00-17.00 uur. Aanmelden kan via e-mail: info@cbo-nijmegen.nl.

De algemene informatie over het CBO-Vooruitwerklab is hier te vinden.

In de week van de Hoogbegaafdheid worden vele activiteiten georganiseerd. Een overzicht is te vinden op de website van de Week van de Hoogbegaafheid.