CBO Challenge voor het Primair Onderwijs

Tijdens een Challenge krijgt een groep van 10 tot 15 deelnemers gedurende een zaterdag complexe opdrachten aangeboden, waarbij samenwerken, redeneervermogen en creativiteit centraal staan. Deze opdrachten zijn activerend en enthousiasmerend: de groep wordt gemotiveerd om samen de uitdaging aan te gaan. Plezier en het leerproces staan hierbij voorop. Bij alle activiteiten staat een leerdoel centraal en na iedere opdracht wordt hier samen op gereflecteerd, zodat de deelnemers met meer zelfinzicht naar huis gaan.

 

Doelgroep

Kinderen in de bovenbouw van het basisonderwijs (groep 6-7-8)

 

Data en tijden:

Dit schooljaar worden er twee Challenges georganiseerd:

  • Zaterdag 18 november 2017
  • Zaterdag 14 april 2018

 

Een Challenge op zaterdag duurt van 10:00 tot 16:00 uur. Deelnemers en ouders zijn vanaf 09:30 uur welkom.

 

De kosten voor een Challenge op zaterdag bedragen 60,- euro. Als u uw kind tegelijk voor beide Challenges aanmeldt, kost het voor beide dagen samen 100,- euro.

Tijdens de dag wordt gezorgd voor eten en drinken.

Een Challenge gaat in principe door bij tenminste 10 aanmeldingen. Bij minder aanmeldingen wordt de Challenge mogelijk geannuleerd en worden de kosten terugbetaald. Deze beslissing wordt uiterlijk een week van tevoren genomen.

 

Tijdens deze CBO Challenge wordt een interessante dag over principes van leren in het brein. Het wordt een mooie combinatie van uitleg én ondervinden. We hopen uw kind (weer) te ontmoeten!

 

Tijdens de Challenge op 18 november verzorgden Desirée Houkema en Albert Kaput een interessante workshop voor ouders. Hier wordt positief op teruggekeken en daarom zullen zij op 14 april nog éénmaal een gratis workshop aanbieden voor de ouders van de deelnemers. Een mooie kans om te kijken of de Peers4Parents oudergespreksgroepen iets voor u zijn.

 

Als u uw kind wilt aanmelden voor een Challenge, kunt u het aanmeldformulier aanvragen door hieronder uw gegevens in te vullen.

 

Nieuwsbrief

Wilt u updates ontvangen over de CBO Challenges? Vraag de nieuwsbrief aan door uw gegevens in onderstaand formulier in te vullen.

 

Vult u hieronder uw gegevens in

 

U kunt zowel het aanmeldformulier als de nieuwsbrief aanvragen.
We sturen u alleen aankondigingen van de diensten die wij bieden. We sturen u geen reclame en zullen uw gegevens vanzelfsprekend niet delen met derden.