CBO Challenge voor het Primair Onderwijs

Tijdens een Challenge krijgt een groep van 10 tot 15 deelnemers gedurende een dag complexe opdrachten aangeboden, waarbij samenwerken, redeneervermogen en creativiteit centraal staan. Deze opdrachten zijn activerend en enthousiasmerend: de groep wordt gemotiveerd om samen de een uitdaging aan te gaan. Plezier en het leerproces staan hierbij voorop. Bij alle activiteiten staat een leerdoel centraal en na iedere opdracht wordt hier samen op gereflecteerd, zodat de deelnemers met meer zelfinzicht naar huis gaan.

 

Doelgroep

Kinderen in de bovenbouw van het basisonderwijs (groep 6-7-8)

 

Data en tijden:

Dit schooljaar worden er drie Challenges georganiseerd:

  • Zaterdag 10 november 2018
  • Woensdag 6 februari 2019
  • Zaterdag 13 april 2019

 

Een Challenge vindt plaats bij CBO Talent Development en duurt van 10:00 tot 16:00 uur. Deelnemers en ouders zijn welkom vanaf 09:30 uur welkom.

 

De kosten voor een Challenge bedragen 60,- euro. Als u uw kind tegelijk voor twee Challenges aanmeldt, kost het voor beide dagen samen 100,- euro.

Tijdens de dag wordt gezorgd voor eten en drinken.

Een Challenge gaat in principe door bij tenminste 10 aanmeldingen en deze beslissing wordt uiterlijk een week van tevoren genomen. Bij minder aanmeldingen wordt de Challenge mogelijk geannuleerd en worden de kosten terugbetaald. Als uw zoon of dochter wordt afgemeld nadat u een mail ontvangen hebt waarin aangegeven is dat de Challenge doorgaat, worden de kosten niet terugbetaald.

Als u uw kind wilt aanmelden voor een Challenge, kunt u het aanmeldformulier aanvragen door hieronder uw gegevens in te vullen.

 

Nieuwsbrief

Wilt u updates ontvangen over de CBO Challenges? Vraag de nieuwsbrief aan door uw gegevens in onderstaand formulier in te vullen.

 

Vult u hieronder uw gegevens in

 

U kunt zowel het aanmeldformulier als de nieuwsbrief aanvragen.
We sturen u alleen aankondigingen van de diensten die wij bieden. We sturen u geen reclame en zullen uw gegevens vanzelfsprekend niet delen met derden.